Gyakran ismételt kérdések

Ki nevezhet a játékra?

A játékra az nevezhet, aki hiánytalanul kitöltötte a regisztrációt, elfogadta a játékszabályt és válaszolt a regisztrációnál szereplő kérdésre. Nevezni minden olyan képpel lehet, amely házi állatáról készült. Csak a regisztrációs űrlapon kiválasztható, hozzátartozó tölthet fel képet. A nem házi állatról készült fotókat azonnal kizárjuk a felületről.

Hányszor tudok nevezni?

Egy versenyző csak egyszer tud nevezni a játékra. Ha több képet is fel szeretnéd tölteni, azt megteheted, de ez önmagában még nem növeli a nyerési esélyeidet.

Milyen képpel lehet nevezni?

A képnek a nevező által feltöltött házi állatot kell ábrázolni. A jó ízlést bántó, provokáló, félreérthető, sértő, a játék szellemiségével ellentétes képeket töröljük. A feltöltéshez a telefonodon található képeket is használhatod, illetve saját Facebook albumaidból is tudsz képet választani. A fájl kiterjesztése JPG, JPEG, GIF, PNG vagy BMP legyen. A kép mérete legalább 640x480 pixel felbontású legyen. A kép maximális mérete: 1800x1200 pixel.

Hogyan növelhetem nyerési esélyeimet?

Posztold ki az adatlapod pl facebookra, twitterre vagy küldd el ismerőseidnek(messenger, viber,...) és buzdítsd őket szavazásra! Ők szavazni csak a Facebook profiljukkal tudnak. Érvényesen szavazni csak valós Facebook felhasználóval lehet!

Nem érdemes csalni!

Többszörös regisztráció esetén a Szervező jogosult a valótlan adatokat megadó felhasználó hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, illetve megszüntetni, illetve azokat a nyeremények szempontjából automatikusan érvénytelennek tekinteni. Ezenkívül a Szervező indoklás nélkül bárkit kizárhat a versenyből, ha úgy ítéli meg, hogy tisztességtelenül szerzett szavazatokat. Tisztességtelen szavazatnak számít, ha valaki szavazatcserélős oldalakat használ. A külföldi IP-címről érkező szavazatokat eltávolítjuk a játékból.

Hogyan szavazhatok?

Érvényesen szavazni csak valós regisztrációval felhasználóval, de valamennyi képre lehet! Az érvényes szavazatok leadásához szükség van a felhasználó e­mail címére. Ehhez külön engedélyt kér a játék a szavazás folyamatán belül, amit meg kell erősíteni emailben is. A szavazás előtt kötelező válaszolni egy tudás alapú kérdésre. Csak azon szavazók között kerül nyeremény kisorsolásra akik helyesen válaszolnak a szavazás előtt feltett kérdésre! Egy pályázóra egy szavazó csak egyszer szavazhat.

Ha szavazni akarok, csak egy házi kedvencre lehet szavazni?

Nem, akárhány háziállatra szavazhatsz, de egy profilra csak egyszer lehet.

Problémám van, kihez fordulhatok?

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel, írj hazikedvenc@szallas.hu címre!

Nyeremények

Több, mint 400 000 Ft értékű össznyeremény

1. helyezés

1. helyezés rövid leírása

1. helyezés hosszú leírása

2. helyezés

2. helyezés rövid leírása

2. helyezés hosszú leírása

3. helyezés

3. helyezés rövid leírása

3. helyezés hosszú leírása

4. helyezés

4. helyezés rövid leírása

4. helyezés hosszú leírása